Kompanija Meridian prva stala uz opštinu Kostajnica

Početak 2021.godine kompanija Meridian ja nastavila svoj karavan humanosti u BiH kao i u regionu. Potresna priča s kojom je počela ova godina je prirodna nepogoda izazvana razornim zemljotresom koji je pogodio u najvećoj mjeri dvije opštine koje su pretrpjele najveću štetu. Srećom nije bilo nastradalih, a mateijalne štete su zaista velike.

Humanisti iz kompanije Meridian su odmah reagovali kako bi pomogli opštini Kostajnica koju je u najvećoj mjeri pogodio razorni zemljotres. U ovoj opštini oštećeno je oko 600 objekata, pored stambenih objekata štetu su pretrpjele i javne institucije. Ova kompanija je kontaktirala opštinu koja podrhtavanje tla osjeti tokom cijelog mjeseca kako bi odmah bila uručena neophodna novčana pomoć namjenjena za obnovu i izgradnju objekata od prioriteta.

Zvanične institucije opštine Kostajnica su primili ovu kompaniju u zgradi opštine koja je pretrpjela veliku materijalnu štetu. Uz veliku zahvalnost kompaniji Meridian koja se i ovaj put pokazala kao humana, solidarna i društveno odgovorna kompanija, koja je bila na korak ispred svih i odmah reagovala. Ovim putem je poručeno da u solidarnosti se može sve riješiti i svaki problem je lakši ukoliko se podijeli.

(e.trebinje 31.01.2021.)

By AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *