Foto: Mozzart | Mozzart novi sponzor FK Leotar

TREBINjE – Ulaganje u sportsku infrastrukturu, donacije u opremi kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, podrška klubovima širom zemlje… Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže razvoj sportskih kolektiva u BiH, a danas je postala i generalni sponzor FK Leotar.

Fudbaleri iz Trebinja u narednih godinu imaće vjetar u leđa od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću i pokušaće da se vrate u sam vrh Premijer lige BiH.

Plavo-bijeli su sjajnim partijama u Prvoj ligi prethodne sezone uspjeli da izbore plasman u elitni rang takmičenja poslije sedam godina pauze, a sada im je plan da postanu stabilan premijerligaš.

Ugovor o sponzorstvu na stadionu “Police” danas su potpisali predsjednik kluba Gordan Mišeljić i Tamara Đajić rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji  Mozzart.

-Veoma smo srećni zbog saradnje sa kompanijom Mozzart, koja je postala prepoznatljiv brend na ovim prostorima. Drago nam je da su u našem klubu takođe prepoznali jednog sportskog velikana koji se lagano budi iz sna i vraća se na mjesto koje mu pripada. Nakon dugo godina naš klub dobija generalnog sponzora, a vjerujem da će se naša saradnja nastaviti i u narednim sezonama na obostrano zadovoljstvo – naglasio je Mišeljić.

Leotar je ljubiteljima fudbala poznat kao najdugovječniji jugoslovenski drugoligaš, jer je u ovom rangu nastupao bez prekida od 1965. do raspada SFRJ 1992. Najveći uspjeh kluba je šampionska titula u jedinstvenoj Premijer ligi BiH u sezoni 2002/2003, a godinu ranije je uzeo i naslov prvaka Republike Srpske. Tri puta je osvajao i Kup RS (2001/2002, 2003/2004 i 2020/2021).

-Leotar je ponos Trebinja, a ovim sponzorstvom želimo da pomognemo klubu da se vrati na stare staze slave. Poslije nekoliko godina pauze, ponovo imaju priliku da igraju u elitnom društvu i vjerujemo da će uz našu pomoć uspjeti da ostvare ambicije. Cilj nam je da obezbijedimo finansijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, pa ćemo nastaviti sa ulaganjima i u narednom periodu – istakla je Tamara Đajić.

Prve korake u Leotaru napravi su poznati fudbaleri Vladimir i Nebojša Gudelj, Siniša Mulina, Branislav Krunić, Mijat Gaćinović… a u klubu se nadaju da će uz  podršku Mozzart moći još više da unaprijede rad s mlađim kategorijama i da stvore nove talente.

Glas Srpske 13.08.2021.

By AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *