Vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi i u Federaciji želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i omogući vrhunsku uslugu svojim igačima.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću stigao je i na tržište Federacije Bosne i Hercegovine! Širom susjednih zemalja, pa sve do Afrike i Južne Amerike, igrači znaju da Mozzart daje najveće kvote na svijetu, ima najviše igara, najbolju ponudu na lendu i na vebu, vrhunsku uslugu. A sada će u to moći da se uvjere i u Federaciji, jer je Mozzart preuzeo BH Play kladionice koje sada, pod nazivom Mozzart BH Play, broje preko 140 uplatno-isplatnih mjesta pozicioniranih širom FBiH sa preko 300 radnika. Tamošnji igrači imaće priliku da zaigraju novi “Bingo” sa raznovrsnim igrama, ali i da osvoje vrijedne Jackpot iznose.

Kompanija Mozzart ima ubjedljivu lidersku poziciju u oblasti visine kvota i raznovrsnosti ponude igara na tržištima na kojima posluje. Visok kvalitet kvota postignut je zahvaljujući izuzetnom timu vrhunskih statističara, informatičara, matematičara i poznavalaca sporta.

“Godine iskustva i usavršavanja u određivanju kvota bile su presudne za našu lidersku poziciju na tržištu. U okviru osnovne djelatnosti, kompanija Mozzart ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, sa oko 250.000 kvota na više od 1.600 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 400 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 500 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno upravljanje rizikom”, poručuju iz Mozzarta.

Mozzart je vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi, a na svakom novom tržištu želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i čvrsto drži lidersku poziciju.

“Svjesni da se u svim segmentima uvijek moramo razlikovati i biti iznad ostalih po kvalitetu, trudimo se i uspjevamo da uvijek budemo korak ispred konkurencije sa sopstvenim rješenjima, što dokazujemo i uspješnim širenjem poslovanja. Implementiranje našeg softvera i sistema klađenja na više kontinenata, kao i prepoznatljivost brenda u cijelom svijetu nemoguće je postići bez izuzetnih kadrova, zbog čega iz godine u godinu zapošljavamo najkvalitetnije i najbolje stručnjake u svojim oblastima. Sposobnosti naših zaposlenih se ogledaju i u podjednako važnom kvalitetu naše ponude, koju konstantno širimo novim proizvodima. U narednom periodu formiraćemo korisnički servis i Call centar isključivo za igrače na tržištu Bosne i Hercegovine što će u velikoj mjeri poboljšati našu uslugu”, kaže Biljana Janjuz, rukovodilac HR sektora kompanije Mozzart.

Donacije širom Federacije

Osim što svakodnevno omogućava vrhunsku uslugu svojim igračima, kompanija Mozzart je partner brojnim pojedincima i institucijama kojima pomaže u svim društvenim sferama, donoseći boljitak cijeloj društvenoj zajednici – pružanjem podrške sportu, obrazovanju, kulturi, zdravstvu i humanitarnim organizacijama. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću svakodnevno se trudi da pomogne brojnim ustanovama, udruženjima, sportskim klubovima i pojednicima i u BiH. Novčane i robne donacije stigle su na adrese kliničkih centara u Sarajevu, Tuzli i Mostaru. Paketi voća i sokova uručeni su medicinskom osoblju u Zenici, Bihaću, Sanskom Mostu, Gračanici, Travniku.

Osim zdravstvu, Mozzart je pružao podršku Međunarodnom forumu solidarnosti EMMAUS koji pomaže građanima širom BIH, Udruženju SOS dečja sela, Savezu distrofičara Federacije…

I u godini krize zbog korone, kada su stadioni i dvorane bili prazni, Mozzart je pomagao sportskim kolektivima. Kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione” obradovao je mnoge klubove – nova oprema stigla je na adrese ženskih odbojkaških klubova u Kalesiji i Sarajevu, Ženskom nogometnom klubu Sana iz Sanskog Mosta i fudbalerima FK Klis iz Butrović Polja, a akcija se nastavlja iz nedelje u nedelju.

(klix.ba)

By AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *