Klub ima tridesetak mladih nada koji bilježe sjajne rezultate, a podršku na putu ka novim uspjesima pružila im je kompanija Mozzart

Šampionski sjaj stonoteniskom klubu Kotor Varoš daju oni najmlađi, a donacija kompanije Mozzart će im pomoći da još više zablistaju na takmičenjima! Ovaj sportski kolektiv proslavlja deset godina postojanja i sjajne rezultate u prethodnom periodu, među kojima se ističu dvije titule prvaka BiH u kadetskoj konkurenciji.

Oko tridesetak mladih nada vrijedno trenira, a dvije djevojčice su već privukle veliku pažnju javnosti – Katarina Kučuk je najbolja mlađa kadetkinja u BiH, a Marija Panić nosi titulu najbolje kadetkinje. Ujedno je i osma u kategoriji juniorki i dobiće poziv za reprezentaciju BiH!

“One su naša dika, ali ponosni smo na svu djecu koja toliko dobro rade i posvećena su ovom sportu. Naš klub postoji deset godina i akcenat je upravo na razvoju omladinskog pogona, iako imamo i desetak seniora”, ističe predsjednik kluba Dragan Žarić.

Uz podršku opštine, lokalne zajednice i društveno odgovornih kompanija kao što je Mozzart, STK Kotor Varoš se trudi da obezbijedi najbolje uslove ovoj djeci punoj entuzijazma i ljubavi prema sportu. 

“Naše opredjeljenje je ulaganje u razvoj stonog tenisa i ulaganje u djecu, a kroz dobre rezultate nam se sve vraća. Već smo prepoznati u našoj zajednici kao klub koji sjajno radi sa najmlađima, a stiže i podrška velikih firmi. Niko nije mogao da vjeruje da smo dobili čak 30 kompleta dresova, koji djeci mnogo znače kada idu na velika takmičenja”, zaključio je Žarić.

Kompanija Mozzart kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione” i mnoge druge donacije nastavlja da ulaže u razvoj sporta širom zemlje, a prioritet su uvijek klubovi koji veliku pažnju posvećuju radu sa mlađim kategorijama.

(Glas Srpske 1.12.2021.)

By AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *