Zahvaljujući kompaniji Meridian, Dom omladine u Banjoj Luci bogatiji je za multimedijalnu opremu, koja će dodatno obogatiti sadržaje u tom prostoru.

Primopredaji su prisustvovali predstavnici kompanije, Gradske uprave i Saveza studenata Pravnog fakluteta. Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, zahvalila je Meridianu na donaciji, istakavši da je riječ o društveno-odgovornoj kompaniji, koja je mnogo puta do sada pokazala da ima sluha za potrebe i želje mladih.

“Nastavljamo sa unapređenjem rada Doma omladine i aktivno radimo na unapređenju uslova za sprovođenje aktivnosti i projekata mladih. Naš cilj je da mladima u našem gradu ponudimo što više sadržaja, kako bi što kvalitetnije provodili svoje vrijeme, tako da ova vrijedna donacija zaista stiže u pravi čas”, navela je Šukalova.

Sa njom je saglasan i Nikola Milisavljević, operativni direktor u Meridianu, koji vjeruje da će se oprema, zahvaljujući kojoj je Dom bogatiji za e-sport kutak, sigurno biti razlog još veće posjećenosti mladih.

“Ova donacija predstavlja nastavak sjajne saradnje Gradske uprave i naše kompanije. Podsjetio bih da smo prije godinu dana na istom mjestu uručili tablete za Udruženje roditelja sa četvoro i više djece 4+, te najavili niz akcija, koje smo i realizovali”, rekao je Milisavljević.

Multimedijalna oprema donirana je za potrebe projekta „Dom omladine u susret e- sportu“, koji sprovode studenti Pravnog fakulteta. Rastko Vučić, predsjednik SSPF, zahvalio je Gradskoj upravi i kompaniji Meridian na podršci u sprovođenju projekta, koji će biti održavan jednom mjesečno u Domu omladine.

“Izuzetno nam je drago što smo kroz ovaj projekat dobili ovako vrijednu opremu: televizore, konzole i lejzibegove, koji će, po završetku projekta, moći besplatno koristiti svi mladi koji posjete ovaj prostor”, rekao je Vučić.

Mondo, januar 2023.

By ALPIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *