Kompanija Meridian podržala je ovaj tradicionalni turnir

Ekipa Adriatik osiguranja pobjednik je ovogodišnjeg Ilidža KUP 2022, koja je rezultatom 4:2 u finalu savladala ekipu SenSu Al Hana.

Kompanija Meridian podržala je ovaj tradicionalni turnir, a za najbolju ekipu je pripremila i prigodne poklone.

Rado smo se odazvali pozivu organizatora, jer nam je važna svijest o važnosti sporta i zdravog života, što turnir svakako promoviše. Nadamo se da ćemo i naredne godine biti dio ove sportske priče- kažu u Meridianu.

Prema riječima Adnana Arnautovića, predsjednika Udruženja „AD ASTRA“, organizatora turnira, izuzetno su zadovoljni odzivom ekipe, ali i publike. On se zahvalio Meridianu i ostalim sponzorima na podršci i promociji.

Drago nam je da svi zajedno doprinosimo što kvalitetnijoj sportsko-rekreativnoj sceni, kako Ilidže, tako i Kantona Sarajevo i šire – kaže Arnautović, dodajući da je turnir imao i humanitarni karakter.

Na turniru je učestvovalo 20 seniorskih i 12 veteranskih ekipa. Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Emir Omerhodžić, dok je titulu najboljeg golmana ponio Asmir Zuko. Nagrade i trofeje uručio je proslavljeni igrač i najbolji strijelac Željezničara i reprezentativac, Dželaludin Muharemović.

PONOSNI SPONZOR KLUBOVA ŠIROM SVIJETA

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banjaluke, Doboja, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

Za ovu kompaniju razlika između “malih” i “velikih”, profesionalnih i amaterskih klubova i sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

reprezentacija.ba, jul 2022.

By ALPIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *