ICE London 2023 postavio je novi rekord, pošto je ovogodišnje izdanje tradicionalnog sajma industrije igara na sreću premašilo 40.000 posjetilaca.

ICE London 2023 postavio je novi rekord posjećenosti. Ukupne brojke potvrđuju da je na ovogodišnjem izdanju slavlje međunarodne industrije igara na sreću posjetilo više od 40.000 ljudi. ICE 2020 zabilježio je 36.000 posjetilaca, što je ujedno bilo posljednje izdanje ICE prije pandemije.

ICE Totally Gaming je najveći i najuticajniji međunarodni sajam igara na sreću koji mnog priređivač igara na sreću ne propuštavu. Sajam je važan zbog praćenja novih trendova, upoznavanja potencijalnih partnera i uopšte razvoja i usavršavanja. Sveopšti utisak je da se trendovi u ovoj branši nikada brže nisu smjenjivali. Činjenica je da nam je tehnološka (r)evolucija donijela potpuno nove momente.

ICE London je najveći i najpoznatiji iGaming događaj godine na svijetu. Tokom tri dana, posjetioci imaju priliku da obiđu brojne štandove, prisustvuju panel diskusijama i seminarima na temu modernizacije igara, uticaja blockchain-a na igre na sreću, dizajna igara, odgovornog klađenja, pa i sajberkriminala i bezbjednosnih rizika u oblasti onlajn kockanja.

By ALPIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *