Regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokreće veliku ekološku akciju „ReZZikliraj“ koja će biti organizovana tokom ljeta u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Svi učesnici, počev od 25. Juna, imaće priliku da se dobro zabave, doprinesu zaštiti okoline, učestvuju u humanitarnoj akciji, ali i da za sebe osvoje vrijedne nagrade.

Velika ekološka akcija biće organizovana u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a koji će tokom ljeta biti održan u pet gradova u saradnji sa ACAR Events. Na mjestima održavanja ove sportske manifestacije, gdje će prva stanica biti Trebinje, potom Mostar, Banjaluka, Kakanj i Sarajevo, biće postavljeni punktovi za otkup plastičnih flaša, odnosno PET ambalaže.

Učesnici i posjetioci će moći da donesu plastičnu ambalažu, a svi koji to učine dobiće prigodan poklon. Organizatori će zatim prikupljenu plastičnu ambalažu prodati licu registrovanom za otkup otpada, a sredstva dobijena otkupom će biti donirana u humanitarne svrhe.

Ali to nije sve! Mozzart će organizovati i nagradno takmičenje za najbolji „uradi sam“ projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednik ovog zanimljivog takmičenja osvojiće i vrijednu nagradu!

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH – osim što štitiš okoliš, učestvuješ u humanoj misiji, a za sebe možeš da osvojiš nagradu!

Rok za prijavu projekta je 19. avgust kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvoly Summer Tour-a. Prijave sa fotografijama projekta svi zainteresovani mogu da pošalju na adresu prbih@mozzartbet.com, sa naznakom „ Rezzikliraj sa Mozzartom”. Imena pobjednika biće proglašena do 31. avgusta.

Kompanija Mozzart poznata je po svom društveno odgovornom radu i u oblasti ekologije i zaštite životne sredine. Do sada su širom BiH organizovali brojne akcije za zaštitu životne sredine. Tako su Banjaluku nedavno ozelenili novim sadnicama lipe, a građanima su dijelili ekološke, platnene cegere. Slične akcije za očuvanje okoliša najavljuju u narednom periodu širom naše zemlje.

Glas Srpske jun 2022.

By AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *