BANjALUKA – Proteklog vikenda velika ekološka akcija kompanije Mozzart “ReZZikliraj” nastavljena je u Banjaluci.

Ova društveno odgovorna kampanja na Trgu Krajine privukla je veliku pažnju posjetilaca koji su donosili plastičnu ambalažu, a zauzvrat su dobijali poklone.

Tako je za samo nekoliko sati sakupljena veća količina plastike koju će predstavnici Mozzarta odnijeti na reciklažu, a dobijeni novac će proslijediti u humanitarne svrhe.

 – Veoma smo zadovoljni odazivom posjetilaca na Trgu Krajine. Veliki broj naših sugrađana nam se pridružio u misiji očuvanja životne sredine, a mi smo ih nagradili prigodnim poklonima. Naš ekološki karavan uskoro se seli u Kakanj i Sarajevo, papozivamo stanovnike ovih gradova da nam se i tamo pridruže- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću akcijom “ReZZikliraj” želi da skrene pažnju na važnost očuvanja životne sredine. Svi koji im se pridruže u toj plemenitoj misiji, imaju mogućnost da doprinesu zaštiti okoliša u našoj zemlji, ali i da za to budu nagrađeni.

Velika ekološka akcija organizovana je u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a koji se tokom ljeta održava u pet gradova BiH u saradnji sa ACAR Events. Na mjestima održavanja ove sportske manifestacije postavljeni su punktovi za otkupplastičnih flaša, odnosno PET ambalaže.

Prva stanica ekološko-sportske vožnje bila je Trebinje, druga Mostar, a treća Banjaluka.

Uskoro se “Rezzikliraj” seli u Kakanj (31. jul), te četiri opštine u Kantonu Sarajevo, dok je veliko finale zakazano za 19. avgust i to tokom finalne noći Sarajevo film festivala.

Učesnici i posjetioci će i u ovim gradovima moći da donesu plastičnu ambalažu, a svikoji to učine dobiće prigodan poklon.

Nagradno takmičenje

Mozzart je organizovao i nagradno takmičenje za najbolji “uradi sam” projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednik će osvojiti vrijednu nagradu!

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH – osim što štitiš okolinu, učestvuješ u humanoj misiji, a možeš i da osvojiš nagradu!

Rok za prijavu projekta je 19. avgust, kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvolu Summer Tour-a.

Prijave sa fotografijama projekta svi zainteresovani mogu da pošalju na adresu prbih@mozzartbet.com, sa naznakom “Rezzikliraj s Mozzartom”.

Imena pobjednika biće proglašena do 31. avgusta.

ReZZikliraj i vrijedne nagrade osvajaj!

Glas Srpske, jul 2022.

By AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *