Turneja u odbojci na pijesku „Sunrise beach volley tour 2022“ završena je u Bijeljini spektakularnim noćnim finalom u kojem su slavili takmičari iz Brčkog.

Turneja je ove godine putovala od Trebinja, preko Gradiške do Bijeljine, a u svim gradovima uz njih je bila mnogobrojna publika, kao i kompanija Mozzart.

– Posebnu zahvalnost dugujemo kompaniji Mozzart za pruženu podršku tokom cijelog turnira, u svim gradovima. Nadam se da će ovo takmičenje postati tradicija. Mnogo ljudi je stajalo iza ovog projekta i zbog njih nam je želja bila da dovedemo najbolje ekipe Balkana. Posebno me raduje što smo imali pune tribine u svim gradovima, što je dokaz da smo napravili odličan sportski događaj – kaže direktor i organizator turnira, Bojan Novokmet.

FOTO: INFOBIJELJINA
FOTO: INFOBIJELJINA

Zlatni pehar i novčanu nagradu od 1.500 KM osvojili su Nenad Šormaz i Stefan Mirković iz Brčkog. Oni su ove godine na turniru predstavljali „Sunrise team“ uz obećanje da će nastupiti i iduće godine.

Već godinama ovaj sportski karavan pomijera granice najbolje organizacije i vrhunske odbojke na pijesku. Startovali su prije šest godina u Trebinju, a posljednje dvije godine organizuju turnire i u Gradišci i Bijeljini. Organizatori se nadaju da će sljedeća godina biti još uspješnija, a to im žele i u kompaniji Mozzart.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

srpskainfo, avgust 2022.

By AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *