Posljednji mjesec stare godine i prvi u novoj, tradicionalno su mjeseci humanosti u kompaniji Mozzart.

Zato je Mozzart tim ovog januara u istim bojama i dijeli iste vrijednosti – ljubav, empatiju i hrabrost da uvijek ode korak dalje i bude pobjednik, jer tako tim postaje jači, bolji i složniji.

Postaje i više od tima, postaje prava porodica, ona koja je ove godine podržala udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” iz Sarajeva i “Tračak nade” iz Foče, kupovinom njihovih proizvoda.

Od udruženja “Srce za djecu” na adresu regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću stigle su majice sa porukama ljubavi, hrabrosti i empatije, dok su članovi udruženja “Tračak nade” koje okuplja djecu sa poteškoćama u razvoju izradili slike za zaposlene u kompaniji Mozzart.

“Ovo nije prvi put da sarađujemo sa udruženjem ‘Srce za djecu’, prije dvije godine donirali smo im novac u okviru akcije Navijaj za golove, a učestvovali smo i u trci Zlatni krug. Odlučili smo da njih i udruženje ‘Tračak nade’ podržimo i ove godine kupovinom proizvoda koje smo poklonili našim zaposlenima u centralama u Banjoj Luci i Sarajevu”, istakla je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova.

Šta su to poručili zaposleni u Mozzartu, pogledajte u videozapisu ispod.

Sredstva od kupovine poklona biće namijenjena za liječenje djece oboljele od raka kao i za članove udruženja “Tračak nade” s poteškoćama u razvoju.

Ovo je samo početak i nastavak godine humanosti u kompaniji Mozzart.

Klix, januar 2023.

By ALPIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *