Međunarodni dan sporta, koji UN obilježavaju 6. aprila, prilika je da istaknemo važnost i ulogu koju sport i fizička aktivnost imaju u svakodnevnom životu. 

Kompanija Meridian više od 20 godina predstavlja najveće ime industrije zabave u regionu, posluje na više od trideset tržišta EU, Južne Amerike i Afrike, a ono što je najvažnije – primjenjuje najviše svjetske poslovne standarde kada je riječ o podršci lokalnim klubovima i sportskim udruženjima uopšte.

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Meridianbet ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga – fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

FK Rekreativo iz Banjaluke, OKK Sloboda Tuzla, ŽKK RMU Banovići, KK Promo Donji Vakuf, prnjavorski KK Mladost, FK Goražde, KK Varda Višegrad, bijeljinski FK Zvijezda 09, KK FC Valetta, Košarkaška sekcija najvećeg sportskog udruženja Kipra – Apolona iz Limasola, FC AFCM, Pan African i Costa do Sol, KK FMP Meridian iz Železnika… samo su dio sportskih kolektiva kojima je Meridian partner.

Ponosni sponzori amaterskog sporta i škola sporta 

Podrška vrhunskom profesionalnom sportu širom planete samo je dio Meridianovog ulaganja u lokalne zajednice. U saradnji sa klubovima i sportskim savezima svih zemalja u kojima posluje, ova kompanija novčanim i donacijama u vidu sportske opreme ulaže i u amaterske klubove, sportska udruženja i škole sportova.

Za kompaniju Meridian razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

Dobojski info, april 2022.

By ALPIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *