Kompanija Meridian postala je ponosni sponzor FK Sloga iz Trna, a saradnju su, potpisivanjem ugovora, ozvaničili Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian i Saša Popović, predsjednik kluba.

U upravi kluba saglasni su da podrška stiže u pravom trenutku- na početku takmičenja, kada je i najpotrebnija.

“Hvala Meridianu koji nas je prepoznao kao sportski kolektiv u koji vrijedi ulagati i kojem vrijedi pružiti podršku. Zadovoljstvo je za partnera imati jednu takvu renomiranu kompaniju, poznatu po ulaganju u sport”, kaže Popović.

Siguran je da će saradnja biti dvosmjerna i plodonosna, jer obje strane njeguju entuzijazam i ljubav prema sportu. Uz novog sponzora, velikim uspjesima nada se i Milenko Petrović, direktor kluba.

“Vjerujemo da ćemo, na čelu sa predsjednikom Popovićem, izrasti u stabilnog drugoligaša, a zašto ne reći i prvoligaša”, ističe on i dodaje da je trnska Sloga jedan je od rijetkih klubova koji je, u posljednje vrijeme, uložio mnogo u infrastrukturu. Sloga Trn u tekst.JPG

Petrović navodi da se sa mnogo energije i posvećenosti radi sa svim kategorijama, posebno sa omladisnkom sekcijom, koja postiže zapažene rezultate, te da im je cilj iznjedriti što više igrača za prvi tim.

“Želimo zajedno da klub vratimo na mjesto gdje je bio prije tačno 25 godina- na mjesto osvajača Kupa Republike Srpske. Uz kvalitetan rukovodeći kadar, potpomognut nesebičnom podrškom lokalne zajednice i sada uz našu pomoć, ovaj cilj ne izgleda daleko, naprotiv”, smatra Milisavljević.

FK Sloga iz Trna nedavno je proslavio 25 godina od osvajanja pehara Kupa RS, a trenutno se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske.

PONOSNI SPONZOR BROJNIH KLUBOVA

Kompanija Meridian pružila je podršku brojnim sportskim kolektivima u BiH. Pored FK Sloga Meridian Doboj, čiji je naslovni sponzor, tu su i fudbalski klubovi: Goražde, Rekreativo i 13. Skojevki. Kompanija je sponzor i KK Sloboda Tuzla, KK Promo Donji Vakuf, KK Varda Višegrad, ŽKK Banovići, te RK Sloga iz Prnjavora.

U Meridianu podsjećaju da je grupacija ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. zadnja.JPG

Mondo, avgust 2022.

By ALPIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *